ÖNISMERET – ÖNELFOGADÁS – ÖNFEJLŐDÉS

Legtöbb ember a jobbítás szándékával meg szeretné változtatni a környezetében lévő embereket, hogy elvárásainak jobban “megfeleljenek”. Ha belátja, hogy ezzel nem érhet el sikert, akkor kezd gondolkozni, van-e más mód változásra, változtatásra?​

 

Így eljuthat ahhoz a felismeréshez, hogy ezekben a történésekben Ő MAGA mindig benne van. Ő az egyik fél a tranzakciókban. Ő az, aki valakin változtatni akar, miközben a játszmában résztvevő másik fél mindent megtesz, hogy őrajta változtasson. Így érthetővé válik, ha Ő változtat MAGÁN, akkor a megszokott eredményeitől különböző végkimenet várható.  Amikor valaki az önismeret ösvényére lép, nagyon gyakran valamilyen nem kívánt gondolkodási módot, érzést vagy viselkedést szeretne kiváltani, hogy “jobb ember” lehessen. A valódi változás ott kezdődik, ha megbarátkozik ezekkel a nem kívánatos részeivel, legvégül egész valójával. Ekkor kezdődhet a változás.

A hét fő energia – amivel az ember él fizikai, lelki, szellemi szinten -, működtet bennünket. Ezek megismerésén, lelki szintű megértésén (megérzésén) keresztül ismerkedünk önmagunkkal, a bennünk rejtetten élő énrészekkel (személyekkel, történetekkel).

A módszer alapja a rendszerállítás. A munka során a csakrákat vizsgáljuk, oldjuk a blokkjaikat, és egyben tisztítjuk őket. Testünk fő „energia kapui” felelnek szervezetünk megfelelő energia ellátásáért. Ezek az energia csomópontok működési rendellenességei helyreállíthatók, ha rálátunk, mi okozza a “problémát”. Ha energiaszintünk csökken, szervezetünk védelmi vonala is gyengül. Akinek többféle betegsége van, azok részére kifejezetten ajánlható ez a módszer!

Az önismereti foglalkozások egyénileg személyre szabottak.

Kérem emailben vagy telefonon jelentkezzenek nálam.

Szentirmai Béla

Szentirmai Béla

pedagógus-természetgyógyász

Telefonszám: 0670 312 6137

Email: csaladfelallitas.szfvar@gmail.com